KingOfPopMJ -

Captain EoCaptain EO
är en 3-D film med  Michael Jackson som huvudroll och regisserad av Francis Ford Coppola som visas på Disneys nöjesparker i 1980-talet och 1990-talet.

Filmen handlar om att Captain Eo (Michael) och hans rymdskeppsgäng har ett uppdrag att leverera en gåva till en ond alienledare, Witch Queen, till hennes hem. Captain Eo's gäng består av hans lilla medhjälpare Fuzzball, the double headed navigator, piloterna Idee och Odee, roboten Major Domo som har kontroll över säkerheten, den lilla roboten Minor Domo och den klumpiga elefantliknande figuren Hooter som alltid lyckas förstöra uppdragen.
Filmen innehåller två låtar, som på den tiden var nya, "We are here to change the world" och "Another part of me". "Another part of me" dök upp på Michaels album "Bad" året efter.
Filmen innehåller många specialeffekter så som lasereffekter, rökeffekter osv som är till för att publiken ska få en verkligare upplevelse. På grund av alla specialeffekter så kostade den 17 minuters långa filmen väldigt mycket pengar, $30 miljoner för att göra hela filmen. När filmen gjordes var det den dyraste filmen som nånsin gjorts som kostade mest pengar per minut, ungefär $1.76 miljoner per minut.

Så här är den!

Del 1


 
Del 2

Kommentarer
Postat av: isabelle - i have a dream

Tack detsamma!Hur är det med dig då? :)

kram /i

2009-08-16 @ 22:14:29
URL: http://iisssabelle.blogg.se/
Postat av: in memory of mj

kopiera inte våra inlägg tack!

2009-08-17 @ 16:53:36
URL: http://inmemoryofmj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0