KingOfPopMJ -

Michael gömd och nedfryst?



Michael Jackson begravning stoppas av ett drama som splittrar familjen. I väntan på jordfästning förvaras stjärnans kropp i ett frysskåp på en hemlig plats i Los Angeles. Mamma Katherine Jackson hälsar regelbundet på hos sin son på den tillfälliga viloplatsen.

Flera medlemmar i familjen Jackson uppger för TMZ, som var först med nyheten om Michael Jacksons död, att stjärnans kropp finns på Forest Lawn-kyrkogården i Hollywood Hills, i Kalifornien, men att den ännu inte jordfästs.
Kvarlevorna har i stället frysts ner och förvaras på en hemlig plats på kyrkogårdens område i väntan på att familjen ska bestämma sig för var graven ska ligga.
Men Michael Jackson är inte ensam. Hans mamma, Katherine Jackson, 79, gör regelbundna besök på den tillfälliga viloplatsen, uppger källor för TMZ.
Frågan om var Michael Jackson ska få sin sista vila har utvecklats till ett familjedrama som splittrar familjen Jackson.
På den ena sidan står Michael Jacksons storebror, Jermaine Jackson, 54, som vill att graven ska ligga på stjärnans ranch, Neverland.

Vill du läsa allt klicka här

Kommentarer
Postat av: Becca

fan,konstigt att han är död :(

2009-08-16 @ 12:51:40
URL: http://pinkbecky.blogg.se/
Postat av: frida läs om mode shopping och skönhetstips

2009-08-16 @ 13:06:58
URL: http://friiiidaenocksson.blogg.se/
Postat av: frida läs om mode shopping och skönhetstips

bra blogg om michael jacksson :)

2009-08-16 @ 13:07:10
URL: http://friiiidaenocksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0