KingOfPopMJ -

Jacksons film på väg mot rekord

Michael Jackson slår rekord även efter sin död. När det i tisdags var premiärvisning av dokumentären "This is it" drog filmen i USA in uppskattningsvis 13,2 miljoner kronor.

Filmen var ursprungligen tänkt att dokumentera sångarens tankar och drömmar inför den stora comebacken med den allra sista "This is it"-turnén.
Efter sångarens död hade filmbolaget bara cirka tre månader på sig att göra om och färdigställa filmen, men höll trots de förändrade omständigheterna fast vid den ursprungliga visionen.
- Filmen var hela tiden tänkt att handla om att låta fansen se vad Michaels dröm med showen handlade om, och så blev det också, säger regissören Kenny Ortega till Variety.
Redan strax efter premiären hade filmen slagit rekord. Trycket efter biljetter har varit massivt, och förhandspremiären i USA i tisdags drog in uppskattningsvis 13,2 miljoner. Ungefär samma belopp var det i onsdags, skriver Variety.

Läs allt här.


Kommentarer
Postat av: Lyn~

Den filmen var ju jättefalsk. det vet du va?

dom visar inte de delar som präglade det mesta av hans liv till det negativa vilket ledde till hans död.

Läs mer om detta på http://www.this-is-not-it.com/sv

eller du kanske redan har läst det?

jag tycker det är jävligt sorgligt att dom gör en film för att få folk att tro att det var bättre än det verkligen var och att de bara vill tjäna ännu mera pengar på hans död...

jag såg filmen, och ångrar det grovt </3



fyfan sånna människor det finns...

2009-11-21 @ 20:02:57
URL: http://lovepunch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0