KingOfPopMJ -

Veckans Blogg :)

Är med i en Veckans blogg tävling så om ni tycker om min blogg
så gå och rösta HÄR. Kram,hoppas ni röstar :)


Kommentarer
Postat av: Antonia

TILL ALLA MJ-FANS!!

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ AMA 2009.

http://abc.go.com/shows/american-music-awardsHÄR ÄR LÄNKEN TILL ATT RÖSTA:

http://abc.go.com/shows/american-music-awards/vote(NI SOM HAR HAFT PROBLEM MED ATT GÖRA SIG MEDLEM, JAG TROR JAG VET VAD NI HAR HAFT PROBLEM MED. DÄR MAN SKA SKRIVA IN TELEFONNUMRET, GLÖM DÅ INTE ATT SKRIVA +46 FÖRST. OM DITT NR ÄR SÅHÄR: 0705.... DÅ SKRIVER MAN +46705..... ALLTSÅ MAN TAR BORT DEN FÖRSTA NOLLAN.)UNDER STATE/PROVINCE SKRIVER NI ERT LÄN,

GLÖM EJ ATT VÄLJA SWEDEN UNDER COUNTRY FÖRST.OM NI ÄR UNDER 18 ÅR ÄR NI TVUNGNA ATT SKRIVA ERA FÖRÄLDRARS MAIL.KOM IHÅG ATT MAN BARA KAN RÖSTA EN GÅNG, SÅ SLÖSA INTE BORT DIN RÖST PÅ NÅGON ANNAN OM DU VILL ATT MICHAEL SKA VINNA.HAN ÄR NOMINERADE I FLERA KATEGORIER, SÅ LETA UPP DEM, ELLER SÅ KOMMER KATEGORIERNA I ORDNING EFTERHAND SOM NI RÖSTAR, SÅ DÅ FINNER NI HONOM SOM NOMINERAD LÄTTARE.NI HAR FRAM TILL DEN 22 NOVEMBER, SEN STÄNGS KATEGORIERNA.VI VILL VÄL SE HONOM SOM VINNARE, ELLER HUR?

OCH JAG ANSER ATT DETTA ÄR DET MINSTA VI KAN GÖRA FÖR HONOM.(skulle hjälpa väldigt mycket om du tog upp detta i din blogg igen, då många inte förstod hur man skulle bli medlem!!)HOPPAS DETTA VAR TILL NÅGON HJÄLP!!

2009-11-02 @ 09:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0